Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Aktuális

Lelkigyakorlatok mindhárom ágban

Bár nagyon bizonytalan volt tavasszal a nyári lelkigyakorlatok kivitelezésének módja és lehetősége, Isten kegyelméből Közösségünk mindhárom Ágában mód volt szokásos módon részt venni a lelki töltekezésben.

 

    2020. nyara biztosan emlékezetes lesz mindenki számára, hiszen a világjárvány alaposan megváltoztatta szokásos életmenetünket. Mégis a mi Urunk gondoskodott arról, hogy lelki táplálék, közösségi töltekezés nélkül ne maradjunk. A Női Ág Leányfalun, a Papi Ág Balatonfőkajáron, a Családi Ág pedig Péliföldszentkereszten jöhetett össze. Bár kicsit kisebb volt a létszám a szokásosnál, mégis szép számban részesedhettünk a lelki és szellemi kincsekből. Hálás szívvel köszönjük a lelkigyakorlatokat vezető atyáknak odaadó jelenlétüket. Leányfalun Szilágyi János atya, a Balatonnál Szabó Ferenc SJ atya, míg Péliföldszentkereszten Márfi Gyula érsek atya örvendeztette meg és gazdagította a Közösség tagjait.

 

kep2 kep3 kep4