Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Aktuális

Őszi családi találkozó Leányfalun

2017. november utolsó hétvégéjén tartotta meg a Közösség Leányfalun, a Családi Közösség csoportvezetőinek továbbképzését, valamint a szokásos őszi lelki napot a családosok számára.

November 24-26. között tartotta meg a Közösség a Családi Közösség csoportvezetőinek továbbképzését. Ezúttal a – kivételesen kétfordulós – megbeszélésen, az egyes csoportok konkrét problémáinak és elért sikereinek elemzése, majd a Közösség működését érintő számos aktuális kérdés megvitatása volt a cél. Végezetül a vezetők határozatban rögzítették a döntéseiket.

Cikk1

Szombaton zajlott a lelki nap valamennyi jelenlevő családos közösségi tag számára az általános felelős szokásos „pásztorlevelében” felvetett gondolatok mentén.

Cikk2

Délután 48 tag regisztrálásával tudtunk bekapcsolódni az Eucharisztukus kongresszusért országosan meghirdetett szentségimádásba. Az imában valamennyi gyermek is részt vett. Újra megtapasztalhattuk az együtt imádkozás felemelő erejét és örömét.

                 Istennek legyen hála!