Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Aktuális

Nyáron Tiszabecs-Szatmárcseke-Tivadar-Gergelyugornya útvonalon evezett
több Vinculumos család apraja-nagyja. 

 

Jellegét tekintve ez egy vízi vándortábor volt sátras elhelyezéssel. A szállások kempingben voltak megoldva, mindenkinek megfelelő módon. Nagy kegyelem volt a gyönyörű időjárás és az érintetlennek mondható Petőfi korát idéző táj. Gyakori megállókkal kavicsos-homokos fövennyel tarkított folyókanyarulatok tették páratlanul megkapóvá túránkat. Nagyon jól összerázódott a kis csapat! Mi magunk főztünk bográcsban, ami a következő menüket takarta a főétkezéseket illetően: tejfölös paprikás csirke, paprikás krumpli és milánói makaróni volt. Este természetesen tábortűz is volt szalonnasütéssel kombinálva.

Hálát adunk Istennek mindenért amivel megajándékozott ezen a kis vízitúrán és köszönetünket fejezzük ki azoknak a  testvéreinknek (nem kevesen voltak) akik imádkoztak értünk!

Vízitúrát tervezünk jövőre a Túr folyón és egy másik magyarországi folyón is, melyre nagy szeretettel várom az érdeklődő, kalandozni vágyó testvéreket!!!

 

Mihics Attila és Családja

 

 kep8  kep9
 kep2  kep3
 kep5  kep6
 kep7  kep4